Wednesday, 21 April 2010

sisate jebacice

Kao što je moj jezik je nastavio sisate jebacice njegovu nemilosrdnu napad na joj zbijeno malo prsten, sam je zajebano s dubokim pokretima svojih prstiju, ubrzo dodajući treći joj dobrodošlicu maca. Htjela sam očajnički nastaviti, ali sam bio prisiljen uzeti pauzu i maknuti moja odjeća.

Kao što sam gol, gledao sam Alisa je drhtanje tijela, raste i pada sa svakim naporan dahtati. Njezina engorged maca usne su vidljive samo između nogu, blistavim pere vlagu. Ja pljunuti u ruke i to gumiran uz moju vratila jer sam se preselio na mjesto.

Ja skliznula voditelj moj kurac dolje joj pukotine, koja okuplja vlage od nje kaplje nabora prije klizanja unutra. Osjećaj mokro joj maca zidovi nježno milovati strana moj penis me uronio u stanje euforije kao što sam kliznuo u do moje loptice i moj hips butted se protiv nje magarca.

"Da," Ja promrmlja za sebe, gleda prema guzate jebacice dolje da se dive mami vizualne prije mene. "Sada izgledaju kao pravi kurva."

Alisa moaned kao moj kurac je počeo klizne unutra i van s željan svrhu. Dospio sam se i uhvatio za kosu poluge kao moj hips stvorio ritmičku zvuk pljeska protiv nje lurching tijelo. Ja stroži moj stisak i ona purred njezina odobrenja po njoj malo pouty usne kao ona reveled u grube obrade. Holding napaljene klinkejoj lice čvrsto pritisne u krevet, počela sam da se više poteza, povlači gotovo u cijelosti prije lupanje natrag u sa hard, nasilno gura penis. Znao sam Alisa uživao uzimajući ga teško od iza pa mi nije gubio vrijeme u porastu za pomaman tempom, odvezao na mimo zvuk njene pohotne jecaje.

Alisa je zahvalan oplakivanje je otupjela na trenutak kao što sam dosegla dolje i prisiljeni par prste u usta. Njene usne odmah zatvoren, a ona je isisan s entuzijazmom prije nego sam se povukao, moj znamenki sada gladak i blistav slinom.

"Uh," ona tiho stenjali kao što sam gurnula prst mokro između nje podatna obraze i pritisne joj zbijeno na mali otvor.

I kao što sam osjetila se nasmiješi sisate amaterkejoj prsten stiskanje mišića oko mog prsta kao što je skliznuo dublje u nju. Jednom čvrsto ugrađeni, ja nastavio uspravljen moj penis u njezinu vlažna maca nadopuniti wriggling invazije njezina nerado šupak.

"Znaš ...," sam počeo kao moj sisata jebacica hips slammed u njoj s ritmičkim sukcesije. "... Pravi kurva je potrebno u dupe."

Alisa je ostao miran kao što sam unsheathed moj prst joj zbijeno iz rupe i posegnula za maziva. Tek je osjetila hladan gel-poput supstancija kaplje dolje nad njom izložena otvor, da je shvatio što moji planovi bili.

"N. .. no, ona proviri neuvjerljivo. "Nije u tamo."

Ja platio joj ne pazi, i dalje gledati s pohotne oči kao mazivo dribbled dolje joj stiskanje zvijezde prije formiranja trickling rječice i trčanje nad njom oteknute usne koje okružuju moju pola pokopan kurac.

"Samo se opusti," ja ponudio, vraćaju prste da joj sićušne rupe te ih pritom duboko u clutching zagrljaju njezine stezanja tunela.

Nudeći dalje prigovora, Alisa moaned tiho kao sisate kurvemoj radni prste dalje mazati unutrašnjost joj šupak. Postupno sam počeo vučenje moj penis iz njezine sjajne mami maca kao što sam ja neka zvijezda analnog izbaci moju glatku prste, zatezanje back up na savršen, malo ružičasta pupoljak. Jednom slobodan, sam dodao neke više lubrikant na osovinu moje bolne štap u guzata jebacica pripremi.

"Samo je vratite u moje maca, molim vas," molila kao ona wriggled oko na krevetu u krotak nastojanju da se izbjegne neželjena nadolazeće penetracije.

Zgrabio sam ju gležanj i povukla leđima prema meni kao ona borila s otporom. joj zapinjanje za madrac u stranu-ja leži miješaju bliže, promatrajući joj drhti stražnjicu s wonton želje. Njezina razigrana giggling prestala jer je osjetila skliske glavu moj penis klizna duž rascjepa svoga magarca, pritiskom snažnije sa svakim prolaze. I kao što sam nasmijala ljušteno leđa jedan od njezinih obraza tvrtke, otkrivajući njezine sitne rupe u moje ispitujući oči još jednom prije nego što dabbing željan mog savjet prema Internet.

Alisa stenjali kao što sam gurnula malo sisate plavuseteže, moja glava širi pod pritiskom protiv nje dobro zatvoren zvijezda. Polako, otporne mišićna prstena počela je davati način i sam ušao njezin skliske tunel.

"Oh yeah", uskliknuo sam u tišini, prigušeno debele jebacice glasa kao što sam gledao ljeskanje moje pole polako nestaju u Alisa je clutching šupak.

Postizanje dolje, ja prešani par prstiju da je osjetljiva kao moj klitoris druge strane nastavio vodilja moja osovina unutar nje. Ona je odmah odgovorio s razdragan jaukati kao njezino tijelo opušteno malo brušenja i moj hips počeo raditi moj kurac i izlaziti sa sporim, pažljivo thrusts.

"O moj Bože. Ovo je tako jebeno prljava ", rekla squealed kao što sam skliznuo dublje u nju tantalizing anus. "Kad bi samo mogao vidjeti moj dečko mi je sada."

Komentirajte donio zadovoljni osmijeh na moje lice i ja gurnula prste u par mokro joj maca.

"Da?" Ja promrmljah, dajući joj napeta magarca nježne slap. "Vi kao uzimajući jeben gore magarca u svom krevetu?"

"Da!" Ona dahnu. "Počastite me kao kurva. Zlostavljanje debela jebacica poput mene prljava jebena drolja upravo ovdje u svom krevetu. "

Koristio sam čvrsto ruku joj stalni ljulja bokovima kao moj penis nastavio rizma Alisa je razvučeno otvora. Uz svaki udar, sam mogao osjetiti njeno disanje raste nedirnuta kao svoje tijelo writhing squirmed guzate devojkepod moj analni nasilnog napada. Ja gurnula dublje sa svakim poniranje, testiranje svoje granice kao što sam joj potaknulo na daljnje s pozivajući glasanja.

"Reci mi što želiš", koji sam naručio, dajući joj dupe jednog oštrog 'šamar'. "Keep govorimo, a ja koristiti svoj slutty malo rupa."

"Oh My God!" Ona prokleta, POSIPANJA mrsave jebacice zube kako joj glavu natrag i naprijed tučen. "Slap moj magarac opet! To je ono što mi se sviđa! Slap moj magarac, pull moju kosu, a meni kao prljava kurva jebote! "

Ja poątuju njezin zahtjev, crvenilo joj mek obraza s drugom tvrtku štrajk moje ruke kao ona moaned i poštovanje. Onda sam izvukao svoju kopiju na koljenima, muffling svoje pohotne jecaje guzate matorkeby grabbing joj kosu i pokapaju svoje lice u posteljinu.

"Nadam se da vi mislite o ovom sljedeći put kada lažeš ovdje sa svojim dečkom," spomenuo sam sa zadovoljstvom samozadovoljan, vučna bokovima natrag na moje željne kolac kao moje nabrekle loptice nestled u njezine zajapuren, ružičasta vagina usnama. "Želim da mislite o mom penis u guzicu dok jaukati kao kurva."

"Da!" Ona dahnu, squealing od radosti kao što sam nastavila je svoj put u dugom nizu Alisa rupa. "Jebi se da zbijeno malo šupak! "

Pozvao na njezin slutty riječima, moj hips udario rippling, nježno meso joj dupe sa svakim potiskom, moj penis duboko u njoj klizna drhti tijelo. Zatim jednim osobito snažna pumpa, sam vozio bokovima u krevetu kao ona postala pločast se ispod mene, moj znoj laden prsima dolaze na odmor i mrsava jebacica zapinjanje ruke između nas.

"Fuck, tvoj šupak osjećam dobro oko moje penis," Ja u njezino uho seethed, škripav sa toplim dahom kao moj šakom stegnuo oko dobar dio njezine kose.

Sa moje tijelo leži na vrhu njezine, moj napaljene klinkehips počeo uspon i pad s promišljenim, mljevenje thrusts kao što sam osjetio Alisa je moja pizda zagrlila osovina sa stiskanje, pulsiranje cijedi. Moje noge lažu protiv nje, ja mogao osjetiti moje gole kože protiv umišljen, riblja mreža materijal kao što sam se borio za rad više mojih kurac u nju magare. Uzgoj zabrinuti sa svakim trenutak, njen maleni tunel počeli nagovoriti sperma iz moje bolne lopti kao što sam smotan sam ruku pod svojim vitkim vratom.

"Da je ...," whimpered u lusty, whining glasa.

Ja zavladala joj kosu čvrsto kao moj penis matora jebacica spustili još dublje u njezinu clutching šupak. Osjećaj je bio neopisiv kao što sam se borio za dajem svoju približava orgazam kao njezin tijelo shuddered poda mnom. Alisa stenjali nekontrolirano, usporavanje moje milovati, a zatim wiggling moj hips squirming u njezinu guzicu.

Ustajanje natrag gore u klečanje poziciju, dospio sam dolje s obje ruke za ljuštenje joj obraze malo napeta, osim da se ponovno oduševljavati na očima svoga lupanje osovine, klizne napora u njeno čvrsto klinke jebuljerazvučeno rupu.

"Tako da želite biti tretirane kao kurva?" Pitao sam, moje čelo brazdastoga kao moje tijelo stisnute.

"Da," odgovori ona s uvjerenjem, njezine oči čvrsto zatvorene, ali joj usta agape u pohotne zadovoljstvo. "Kao kurva!"

Dao sam nekoliko kratkih udaraca prije nego što je postala senzacija daleko previše za mene to hvataljka i bio sam prisiljen skliznuti moj kurac iz njezine magarca svježe zajebano. Puzanje se njeno tijelo, zadržao sam jedna šaka čvrsto stezanje moj penis kao što sam doći do otprilike okrenuti glavu u stranu. Alisa u usta pao otvoriti što je osjetila vršak moj kurac matore jebacice protiv svoje lice, nabrekle ljubičasta glava wiggling Kao što mi ruka počela pumpa bijesno. To samo uzeo nekoliko udaraca prije nego lopta moj stroži i ja neka se dugo čekala jaukati kao debeli mlaz vruće cum blatobran van preko Alisa u obraz. Kremasta tekućina dripped dolje nad njom dahtanje usne kao malo više prate, pokrivajući joj lice s blistavim bijelim linijama sjemena. Kao posljednja su kapi iscijeđene iz moj penis, gledao sam kao sluzave, rijeka bijele dribbled niz lice na listove u nastavku.

"Eto, rekao sam s osmijehom zadovoljan guzate mamekao što sam se popeo natrag off joj tijelo suzdržana, diveći moj ručni rad sa sadržajem kao Alisa ostao polaganje potrbuške, rukama još uvijek vezane lisicama iza leđa, a lice joj kaplje mokri s sperma. "Sada ... izgledaš kao kurva."

No comments:

Post a Comment